Lediga tjänster

Lediga tjänster


Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och söker fortlöpande nya medarbetare.


Prosalus AB är ett snabbt växande vårdbolag som driver två Hälsocentraler, en i Rimbo och en i Norrtälje. Norrtälje Hälsocentral är en välfungerande och stabil verksamhet som är mycket omtyckt av både patienter och personal. På mottagningen jobbar alla professioner tillsammans och som läkare har man ett nära samarbete med andra professioner såsom distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor, psykosocialt team och fysioterapeuter. Vi använder journalsystemet Take Care och vi har även BVC kopplat till oss. Vi på Prosalus är ett trivsamt gäng som är måna om varandra och vi värnar om vårt arbetsklimat.


2021-02-26


Legitimerad Sjuksköterska 


Norrtälje Hälsocentral söker sjuksköterska till vårt team. Tjänsten är på 100% (tjänstgöringsgrad kan diskuteras).


Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska till vår mottagning. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Om du har erfarenhet av primärvård är det en fördel, dock ej ett krav.


Vi söker dig som är ansvarsfull och har ett stort engagemang för ditt arbete med patienten. Vi lägger stor vikt vid och värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och gott medarbetarskap samt att du liksom vi är intresserad av att ge vård med hög medicinsk kvalitet


Välkommen att söka till oss på jobb@prosalus.se!

Klicka här för mer information
2021-02-18

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska


Vi söker dig barnsjuksköterska/distriktssköterska

Norrtälje Hälsocentral expanderar och vi öppnar till våren en efterlängtat BVC! Nu söker vi barnsjuksköterska/distriktssköterska som vill vara med och starta upp verksamheten tillsammans med oss våren 2021


Prosalus AB har i dagsläget två hälsocentraler belägna i Norrtälje och Rimbo med drygt 15 000 listade patienter. Vår vision är att bli Sveriges mest omtyckta vårdcentral av våra medarbetare och våra patienter. I personalstyrkan har vi många olika professioner och ett nära samarbete mellan hälsocentralerna. I Rimbo har vi BVC sedan 2018 och är glada att öppna en även i Norrtälje.


Arbetsuppgifterna är att göra årskontroller, ELVIS- och pappasamtal, ge vaccinationer och rådgivning, göra hembesök och andra sedvanliga arbetsuppgifter på barnavårdscentral. Du kommer ha ett nära samarbete med övrig personal på vårdcentralen, de läkare som genomför läkarkontrollerna samt med vår specialist i barnmedicin som kommer regelbundet.

Vi söker dig som har en specialistutbildning som distriktssköterska eller barnsjuksköterska gärna med erfarenhet av arbete på BVC eller inom primärvård. Det är meriterande att ha gått EPDS-utbildningen.


Vi söker dig som är ansvarsfull och har ett stort engagemang för ditt arbete med barn och deras föräldrar. Vi lägger stor vikt vid och värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och gott medarbetarskap samt att du liksom vi är intresserad av att ge vård med hög medicinsk kvalitet.


Välkommen med din ansökan till jobb@prosalus.se