Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och söker fortlöpande nya medarbetare.


Prosalus AB är ett snabbt växande vårdbolag som driver två Hälsocentraler, en i Rimbo och en i Norrtälje. Norrtälje Hälsocentral är en välfungerande och stabil verksamhet som är mycket omtyckt av både patienter och personal. På mottagningen jobbar alla professioner tillsammans och som läkare har man ett nära samarbete med andra professioner såsom distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor, psykosocialt team och fysioterapeuter. Vi använder journalsystemet Take Care och vi har även BVC kopplat till oss.


2020-09-04

Astma/KOL-sköterska/distriktsköterska till Norrtälje Hälsocentral


Korta fakta om jobbet


Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande: Sjuksköterska, grundutbildad - 1-2 års erfarenhet


Om jobbet

Vi söker dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska med starkt intresse av eller har vidareutbildning inom astma och KOL.

I din roll erbjuds det utvecklande samt varierande arbete.


Till stor del kommer du att arbeta med astma KOL patienter men du kan även komma att utföra sedvanligt mottagningsarbete samt telefonrådgivning.


Vi har fokus på hög vårdkvalité och erbjuder god arbetsmiljö. Vi arbetar gärna i team och närheten mellan alla yrkeskategorier är stor.


Välkommen med din ansökan till jobb@prosalus.se


2020-06-25

Barnmorskor till Norrtälje Hälsocentral


Vi utökar vår verksamhet och planerar att öppna Mödravårdscentral under vintern 2020/2021.


Vi söker legitimerade barnmorskor med förskrivningsrätt till vår nyöppnade MVC och vi söker dig som vill vara med och öppna den med oss! Du bör vara driven och entreprenöriell samt brinna för ditt yrke.


Sedvanliga arbetsuppgifter inom mödrahälsovård.

Preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovtagning. Förebyggande arbete där stöd inom föräldraskapet är en viktig del.


Skicka din ansökan till jobb@prosalus.se2020-06-24

Barnsjuksköterska


Vi söker dig som vill vara med att starta upp vår nya BVC-verksamhet på Norrtälje Hälsocentral som vi planerar att öppna under vintern 2020/2021.


Som BVC-sjuksköterska arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd till föräldrar för att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter barn och föräldrar både individuellt, utifrån varje familjs behov, men även i gruppverksamhet.


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning och vaccinationer, allt i enlighet med barnhälsovårdens riktlinjer.

Vi söker dig som är driven och entreprenöriell samt brinner för ditt yrke.


Skicka din ansökan till jobb@prosalus.se                                              Vi söker även


2020-11-23

Distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska till 

Rimbo Hälsocentral klicka här för mer information